Interieurinrichting

Interior design is the process of bringing
together what you love and need.

Ontwerp
en interieur

Interieurarchitecte Caroline voelt uw wensen en noden haarfijn aan vanaf de eerste kennismaking. Zij zet uw plannen vakkundig op papier. Van de functionele totaalinrichting van uw ruimte, over de slimme plaatsing van binnenmuren, tot de esthetische integratie van technieken zoals ventilatie en airco. Elke keuze valt binnen het budget en past perfect bij uw pand, smaak en levensstijl.

Contact us

Ontwerp
van a tot z

Espace Neuf begeleidt u bij elke designbeslissing van uw interieurontwerp. Van trendsettend en gedurfd tot sober minimalistisch. U ontdekt alle mogelijkheden in materialen, structuren, kleuren en vormen. Daarvoor hoeft u niet verschillende toonzalen te bezoeken. Laat u inspireren in ons kantoor in de Zoutelaan. Wij hebben alle materialen en texturen in eigen huis.
Zie, voel, beleef.

Contact us

Maatwerk en
meubilair

Espace Neuf garandeert een totaaloplossing voor uw renovatie en interieur. Van het ontwerp op plan en het sfeervolle moodboard tot de plaatsing van uw interieurstukken.
U hebt één vaste contactpersoon van begin tot einde. Zo houden wij het persoonlijk. Bovendien is alles piekfijn op elkaar afgestemd: materialen, meubilair en schrijnwerk.

Contact us